Assessoria legal i mediació


Benvingut/da! Sóc Concepción Sánchez, advocada amb més de 25 anys d'experiència i fundadora de Pactem Advocats al 2010. En col·laboració amb altres juristes, ofereixo assessoria legal a particulars i empreses, especialment en dret civil, penal i laboral.

 

Sóc professional del dret, però sobretot, una persona capaç d'entendre les persones i les dificultats que travessen. Intento acompanyar-les i ajudar-les en el procés de resoldre els seus problemes.

Com puc començar a ajudar-te?

1. Contacta amb mi. Envia'm un correu electrònic o un WhatsApp i et trucaré al més aviat possible.

O clica aquí i escriu el teu missatge

2. Primera visita. Podem concertar una visita online, telefònica o presencial sense compromís. En aquesta visita m'explicaràs el conflicte que desitges resoldre.

3. Estudi del teu cas. Analitzaré el problema i t'informaré de les alternatives amb què comptem per resoldre'l.

4. Pressupost. T'enviaré el pressupost i si l'aproves, començaré a treballar en el cas, informant-te dels passos a seguir a cada moment.

Mediació familiar

Com a mediadora, crec en el diàleg i la capacitat personal per resoldre els problemes familiars sense arribar a judici. Sens dubte, la millor manera de guanyar una batalla és no començar-la.

 

La finalitat de la meva feina és oferir un servei integral de prevenció i resolució de conflictes. Analitzo individualment cada cas i proposo la intervenció més adequada per solucionar-lo.

Vols saber-ne més sobre mediació? Segueix llegintEls clients opinen

"En un matí la Concepción m'ha resolt les pors que tenia respecte a la gestió d'un deute que recau sobre la vivenda que vull comprar. És una persona super agradable que m'ha explicat amb molta cura tot el que em calia saber, a més s'ha preocupat de parlar amb les parts implicades per deixar-ho tot clar. La recomano 100%!!!"

"Acudí a Pactem porque tuve que negociar un contrato de compraventa. Quedé muy satisfecha con la amabilidad, profesionalidad y el resultado de la negociación. Lo recomiendo totalmente."