Assessoria jurídica

Mediació familiar


Som un equip format per advocats amb més de 20 anys d'experiència i oferim serveis d'assessoria jurídica a particulars i empreses del Masnou i Maresme.

 

Però sobretot, som advocats capaços d'entendre a les persones i les dificultats que travessen, i intentem acompanyar-les i ajudar-les a trobar una solució satisfactòria.

Seguir llegint

A Pactem Advocats creiem en el diàleg i la capacitat personal per resoldre els problemes familiars sense arribar a judici.

 

La finalitat de l’equip (advocats i mediadors) és oferir un servei integral de prevenció i resolució de conflictes. S'analitza individualment cada cas i es proposa la intervenció més adient per a la seva solució.

Seguir llegintActualitat

Abogados Masnou, asesoría particulares, hipotecas abusivas

Servei d'atenció telemàtica

Davant la situació extraordinària que estem vivint pel Coronavirus (COVID-19), PACTEM ADVOCATS ha canviat les reunions presencials per reunions telemàtiques. Estudiem i solucionem qualsevol dubte que ens puguis traslladar, tant telefònicament com via correu electrònic o WhatsApp.

Seguir llegint


Abogados Masnou, asesoría particulares, hipotecas abusivas

ERTO: assessora't a Pactem Advocats

Servei d'assessoria laboral amb visita gratuïta per al tema d'ERTOS i acomiadaments que puguin esdevenir de la crisi del COVID-19. També informarem en relació a ajudes per a empreses.Abogados Masnou, asesoría particulares, hipotecas abusivas

Hipoteques: reclamar clàusules abusives

Com a novetat, ara podràs reclamar amb retroactivitat les clàusules terra i les despeses de gestió i formalització de la hipoteca. Pactem Advocats revisa la teva hipoteca i t'ajuda a recuperar el que has pagat de més injustament.

Seguir llegint