Assessoria jurídica

Mediació familiar


Som un equip format per advocats amb més de 20 anys d'experiència i oferim serveis d'assessoria jurídica a particulars i empreses del Masnou, Alella i Teià.

 

Però sobretot, som advocats capaços d'entendre a les persones i les dificultats que travessen, i intentem acompanyar-les i ajudar-les a trobar una solució satisfactòria.

Seguir llegint

A Pactem Advocats creiem en el diàleg i la capacitat personal per resoldre els problemes familiars sense arribar a judici.

 

La finalitat de l’equip (advocats i mediadors) és oferir un servei integral de prevenció i resolució de conflictes. S'analitza individualment cada cas i es proposa la intervenció més adient per a la seva solució.

Seguir llegint



Actualitat

Abogados Masnou, asesoría particulares, hipotecas abusivas

Hipoteques: reclamar clàusules abusives

Com a novetat, ara podràs reclamar amb retroactivitat les clàusules terra i les despeses de gestió i formalització de la hipoteca. Pactem Advocats revisa la teva hipoteca i t'ajuda a recuperar el que has pagat de més injustament.

Seguir llegint


Abogados El Masnou, asesoría empresas, responsabilidad penal empresas

Nul·litat de les participacions preferents

La majoria dels judicis de preferentistas s'han guanyat perquè s'ha pogut demostrar que la comercialització va ser incorrecta i que hi va haver abús de confiança per part del professional bancari. El consentiment estava viciat, i per tant, el contracte és nul.

Seguir llegint