Mediació familiar

Pactem Advocats, mediació familiar, El Masnou

Guanyar sense que hi hagi perdedors

El cost emocional i econòmic pot ser molt alt quan parlem de litigis judicials, però la nostra societat ens aboca contínuament a respondre amb l’atac. Tot i passant per sobre dels nostres propis interessos, hem de guanyar i l’altre ha de perdre...


La mediació ens ofereix un espai on restablir la comunicació i arribar a pactes autònomament, sense cap mena d’imposició ni jutges, sense renunciar a cap altra via de solució. El procés és voluntari i confidencial, i està conduït per un tècnic imparcial (el mediador/a), que vetllarà per la consecució d’aquesta entesa gràcies a la seva especialització i habilitat.

La mediació és una fórmula pacífica i creativa, on les parts adopten les seves pròpies solucions de benefici mutu i s’avenen al compliment dels compromisos als quals elles mateixes arriben.

Quins beneficis té la mediació?

1. Redueix els costos emocionals perquè les dues parts hi surten guanyant.
2. Redueix el temps de resolució, ja que normalment és suficient amb 4 o 5 sessions.
3. Redueix les despeses econòmiques evitant els costos d'un judici legal.
4. És un procés efectiu i satisfactori, que suposa la no confrontació i la capacitat de superar per un mateix els problemes.


Com puc començar a ajudar-te?

1. Contacta amb mi. Envia'm un correu electrònic o un WhatsApp i et trucaré al més aviat possible.

O clica aquí i escriu el teu missatge

2. Primera visita. Podem concertar una visita online, telefònica o presencial sense compromís. En aquesta visita m'explicaràs el conflicte que desitges resoldre.

3. Estudi del teu cas. Analitzaré el problema i t'informaré de les alternatives amb què comptem per resoldre'l.

4. Pressupost. T'enviaré el pressupost i si l'aproves, començaré a treballar en el cas, informant-te dels passos a seguir a cada moment.